Cine a crescut cu cheia de gat si manca amandine la cofetaria din cartier, mana sus!
Mai stii mirosul dulceag si parfumat de arome care te invaluia atunci cand intrai in cofetarie? Dar fondantul care se spargea in bucati savuroase atunci cand luai cu lingurita din prajitura, iti mai aduci aminte? Dar siropul? Siropul dulce, usor si caramelizat, cu aroma de rom, care insiropa blatul amandinei?
Precum vedeti, nici noi nu le-am uitat. De aceea, amandinele noastre se lauda ca sunt cele mai bune din Bucuresti, facute dupa reteta traditionala si cu gustul inconfundabil de ciocolata si rom. Prietenii nostri intr-ale prajiturilor (multi vin deghizati in clienti) n-au gasit niciun argument sa ne contrazica, ba chiar au afirmat ca asa amandine nu se mai gasesc niciunde.
Poze va aratam, dar ca sa va convingeti de gust, faceti o oprire la noi. Va asteptam, mereu bucurosi de intalnire!